Menu
Nieuwsoverzicht

Coop Schouten wordt Boon’s Markt Uddel!

13 augustus 2022

2247x gelezen

Beste klanten, inwoners van Uddel en omstreken,

Zoals u wellicht weet gaan Coop en Plus fuseren.

Aan zo’n fusie zijn regels verbonden en de fusie mocht dan ook alleen doorgaan van de ACM (Autoriteit Consument en Markt) als men 12 winkels zou afstoten waaronder onze winkel in Uddel. Hoewel we eigen baas zijn, zijn dat de regels in Nederland.

Na 6 maanden van veel overwegingen, gesprekken en winkelbezoeken hebben wij gekozen om verder te gaan met de Boon Food groep. We zijn met verschillende partijen in gesprek geweest en we zijn ervan overtuigd dat de formule Boon’s Markt het beste bij ons past en met name bij onze trouwe klanten. Deze formule biedt ook veel kansen vanwege de kwaliteit, het assortiment en prijs om nieuwe klanten te trekken.

Boon is een echt familiebedrijf (zie kader). De grootste tak is export naar landen waar van oudsher veel Nederlanders wonen zoals Canada, de Antillen en Scandinavië. Met de formules Boon’s Dagmarkt (voor de kleinere winkels) en Boon’s Markt zijn ze in Nederland met name actief in de regio Rotterdam-Rijnmond en de Betuwe. Boon heeft de ambitie om te groeien en ziet Uddel als ideale springplank richting het oosten.

Boon is nog een echt familiebedrijf waar goed op de kosten wordt gelet en waarbij de ondernemer veel vrijheid heeft. Dit komt ten goede voor de klant. We zien de laatste tijd hoe belangrijk het is te weten wat er lokaal speelt en daarop in te kunnen én mogen spelen. Bij Boon kan dit en blijven we baas in eigen huis. We kunnen binnen deze formule ook onze bakkerij gewoon doorzetten. De lage kosten en no nonsens marketing komen ten goede van de consument. Zelf zijn we heel enthousiast over de prijsvergelijkingen die we gemaakt hebben!

Verder blinkt Boon uit in Vers en houden we de vertrouwde huismerken als Gewoon en BIO+.

Bij iedere keuze die we zouden maken kwam online boodschappen bestellen ter vervallen, zo ook bij Boon’s Markt. Binnenkort nemen wij contact op met onze vaste online klanten om dit te bespreken en een alternatief aan te bieden. Eind volgend jaar hopen we weer de online service aan te kunnen bieden en dan beter dan ooit.

12 september zullen we een dag moeten sluiten vanwege de systemen die aangepast moeten worden en de nieuwe naam die op en in de winkel moet. Verder zal er wat indeling e.d. betreft niets veranderen aan de huidige winkel. Natuurlijk wordt ons personeel in een nieuw jasje gestoken.

Op de achtergrond zijn we heel druk bezig met onze plannen voor de toekomst, wij hopen hier in het najaar meer over te kunnen vertellen.

Met alle ontwikkelingen die er zijn, zien wij de toekomst met veel vertrouwen tegemoet.
Bedankt voor uw geduld en vertrouwen,

Met vriendelijke groet,
Wim en Jeanet Schouten
E.J. van Egteren bedrijfsleider

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX