Menu
Nieuwsoverzicht

Containers vol? Neem uw afval weer mee

13 mei 2017

4

UDDEL    –    Over de ondergrondse containers aan de Uttilochweg is al regelmatig wat gezegd en geschreven. Dat als de containers vol zijn, dat men dan niet het afval naast de containers moet zetten. Dit om o.a. met glas, ongelukken te voorkomen. Oud papier kan overal naar toe waaien, wat weer niet acceptabel is. Als de container van het oude papier vol is, dan kan het ook naar de container van de muziekvereniging Juliana gebracht worden, die staat aan het Uddelerveen, bij Van de Steeg.

Als de containers voor het plastic en het glas vol zijn, neem het dan weer mee naar huis om het later in de container te gooien. Is al vaker, o.a. door Uddels Belang, op gewezen.

Wie nu bij de containers komt ziet eeen grote bende bij de containers. Er staat een gifspuit, er ligt piepschuim en plasticafval en oud papier.

Blijkbaar wordt er gedacht van ‘als ik het maar kwijt ben’. Er wordt niet na gedacht over de consequenties van wat men doet. Kinderen kunnen met die rotzooi gaan slepen, en dan ligt het overal verspreid door Uddel.

Neem uw verantwoordelijkheid en laten we met z’n allen zorgen dat het geen bende wordt, is vaak een kleine moeite.

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.