Menu
Nieuwsoverzicht

Con Amore huldigd jubilaris

23 februari 2015

2

UDDEL    –   De christelijk gemengde zangvereniging Con Amore uit Uddel heeft maandagavond 23 februari haar jaarvergadering gehouden. Tijdens deze vergadering was er één jubilaris die in het zonnetje gezet werd. Tot haar eigen verbazing was Leentje van de Brink – van de Broek 12½ jaar lid van Con Amore. In aanwezigheid van haar kinderen kreeg zij uit handen van de voorzitter een tinnen bord met inscriptie, een oorkonde en een prachtig boeket bloemen. Leentje van de Brink – van de Broek is één van de jongste leden van Con Amore, wat betreft het aantal jaren dat ze lid is van de zangvereniging. Zij zorgt op haar tijd voor een vrolijke noot tijdens de repetities.

De christelijk gemengde zangvereniging Con Amore heeft dringend behoefte aan nieuwe leden, versterkingen voor de mannenpartijen zijn zeer welkom. De repetities zijn ’s maandagsavonds van 19.45 – 21.45 uur in de zaal bij de hervormde kerk.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX