Menu
Nieuwsoverzicht

Collecteweek HandicapNL 21 tot en met 26 september: iedereen eerlijke kansen

17 september 2020

219x gelezen

Op maandag 21 september start HandicapNL met de landelijke collecte en vraagt daarbij aandacht voor de positie van mensen met een fysieke of verstandelijke beperking.

HandicapNL droomt van een Nederland waarin je met een handicap echt kunt meedoen. Wij willen een maatschappij waarin je eigen keuzes kunt maken. Waarin je weerbaarder bent en zichtbaar is wat je kan en niet wat je beperkt. Door te ondersteunen om het heft in eigen handen te nemen. Familieleden te helpen een balans te vinden tussen draaglast en draagkracht. En door de sociale kring en de complete maatschappij te stimuleren om met een open blik naar de mogelijkheden van mensen met een handicap te kijken. Iedereen hoort erbij, iedereen eerlijke kansen.

In Apeldoorn (en Ugchelen en Uddel) zal 50% van de opbrengst van de plaatselijke collecte door HandicapNL worden geschonken aan Stichting de Klup in Apeldoorn. De Klup is een ontmoetingsplek voor mensen met een beperking, waar diverse activiteiten worden aangeboden voor ontspanning en vrijetijdsbesteding.
Wilt u ons helpen? Dan bevelen wij de collecte van harte bij u aan.

Wellicht treft u ons met de collectebus, maar is dat niet het geval, dan kunt u ons in deze tijd ook digitaal steunen op onze eigen collectebus van Stichting de Klup: https://handicapnl.digicollect.nl/stichting-de-klup

Helpt u mee deze droom te verwezenlijken!

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX