Menu
Nieuwsoverzicht

Collecte voor ZOA volledig digitaal

26 maart 2021

1

UDDEL- ZOA laat de huis-aan-huiscollecte, die gepland staat van 29 maart t/m 3 april 2021, niet in de traditionele vorm doorgaan vanwege de situatie rondom het coronavirus. Collectanten gaan niet met de collectebus langs de deuren. De collecte zal volledig online plaatsvinden.

Hulp ter plekke
“We willen onze verantwoordelijkheid nemen voor de collectanten en helaas is langs de deuren gaan nu even geen optie. Maar tegelijk willen we er zijn voor kwetsbare mensen die door een oorlog of een natuurramp alles zijn kwijtgeraakt!

Donatie online
De opbrengst van de collecte is van groot belang. Met deze donaties kan de christelijke hulporganisatie in noodsituaties snel te hulp schieten en mannen, vrouwen en kinderen in oorlogsgebieden ondersteunen. Steun uw naasten in nood, help mee op zoa.nl/doneren, maak een bedrag over naar NL46INGB0000000550, sms ‘ZOA’ naar 4333 (eenmalig €3,00) of scan onderstaande QR-code.
Bij voorbaat hartelijk dank!

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX