Menu
Nieuwsoverzicht

Canadees bevrijdingsfestival op ander moment

21 maart 2020

APELDOORN – Dat het Corona-virus zo diep zou ingrijpen in onze maatschappij was niet te voorspellen. Toch is dat het geval. De Stichting Bevrijding ’45 heeft nu moeten besluiten dat het Canadees Bevrijdingsfestival op 9 en 10 mei 2020 in Apeldoorn niet doorgaat.

Het bestuur van de Stichting Bevrijding ‘45 heeft dit besluit na zeer zorgvuldige overweging en na intensief overleg met alle betrokkenen genomen. Anita Menninga (voorzitter): “Het bestuur weet dat dit een zeer zware teleurstelling is voor iedereen die zich zo geweldig heeft ingespannen om alle festiviteiten tot een indrukwekkend geheel te maken. Dit betekent beslist niet dat alle werk voor niets is geweest. Integendeel, we streven ernaar om het Canadees Bevrijdingsfestival in mei 2021 (75 + 1 jaar Vrijheid) te laten plaatsvinden. Alle voorbereidingen, die nu al zijn gepleegd, zullen dit najaar waarschijnlijk weer worden opgepakt. Daarbij vertrouwen wij erop dat alle inspanningen van alle medewerkers en deelnemers in mei 2021 alsnog tot een fantastisch evenement zullen leiden”.

 


Volg Uddel.info ook via Whatsapp en ontvang het laatste nieuws uit Uddel direct op je telefoon! Klik hier voor meer informatie.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX