Menu
Nieuwsoverzicht

Camperplaats Ouwediek verwelkomt 100e camper

23 juli 2016

3

UDDEL   –   Op 1 augustus 2015 zijn Chris en Jolanda Jansen aan de Oude Dijk te Uddel, na de nodige voorbereidingen en voorzieningen begonnen met ‘Camperplaats Ouwediek’. Echter op 31 juli kwamen de eerste gasten al en bleven gelijk 10 nachten.  Er is plaats voor 8 campers, alleen voor campers, wij zijn geen camping. In maart van 2016 hebben zij de plaatsen verhard, dit tot grote dankbaarheid van de camperaars want die houden niet van ‘natte voeten’.

Zij zijn aangesloten bij het NKC, Nederlandse Kampeerauto Club.  De gasten die een plaats zoeken waar ze met hun camper kunnen staan, kijken op Campercontact en weten de familie Jansen zo te vinden. Sommige gasten zijn al voor de tweede keer geweest. Van de opening tot december 2015 mocht Camperplaats Ouwediek  25 campers ontvangen. Zaterdag 23 juli was het een beetje een feestdag voor de familie Jansen. Zij mochten de 100 ste camper van dit jaar welkom heten. Deze gasten hebben zij verrast met een lekker pakketje van de bakker en de overige gasten getrakteerd op een Uddelermeertje, zeer toepasselijk, bij de koffie.

“Wij, als beheerders, vinden het erg gezellig en leuk om de gasten de weg te wijzen op de Veluwe”, zeggen Chris en Jolanda Jansen in koor.

Er kan gefietst en gewandeld worden door de bossen van het Kroondomein en Landgoed Staverden.De gasten genieten enorm van de prachtige omgeving en bezoeken diverse plaatsen.

Chris en Jolanda Jansen hopen nog vele gasten te mogen ontvangen op hun Camperplaats Ouwediek.

facebook Camperplaats-Ouwediek

foto’s. Chris en Jolanda Jansen

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX