Menu
Nieuwsoverzicht

Buurtpreventie Uddel komt naar de manneninloop

29 maart 2024

989x gelezen

UDDEL – Op de tweede maandag in deze maand, 8 april, hebben we weer een interessant onderwerp aan de orde. Velen van ons zullen hier wel eens van gehoord hebben. We gaan het hebben over:

BUURTPREVENTIE VIA WHATSAP – Hoe werkt dat ?

We hebben enkele mannen van deze groep (Johan van Lagen, Pieter Hop en Herman van Dalfsen) bereid gevonden om hier het een en ander over te vertellen.

Het is een groep die ruim 30 mensen telt. Allereerst zal er iets verteld worden over het ontstaan van deze whatsapp-groep en hoe zij zich verder professionaliseren om dit vrijwilligerswerk zo goed mogelijk te (blijven) doen. Zij moeten in de eerste plaats ook denken aan hun eigen veiligheid.

Men probeert zoveel mogelijk per straat 2 mensen te laten te vertegenwoordigen, zodat heel het dorp globaal bemand wordt.

Zij proberen ons dorp zo veilig mogelijk te houden door bij dag en nacht beschikbaar te zijn als er een oproep van onraad of niet-pluis gevoel binnenkomt. Op deze wijze hebben ze al menig verdachte kunnen overleveren aan de politie.

Zorg dat u altijd het tel.nummer 0577-700203 bij de hand hebt!

Ook zullen we te horen krijgen welke bijdrage wij als bewoners van Uddel kunnen leveren.
Ze zullen een stukje voorlichting geven en daarbij ook zeker het een en ander laten zien.

Alle mannen van 60 jaar en ouder zijn maandag 8 april van harte welkom in de grote zaal van de Wilhelminahof aan de Uttilochweg 15

Vanaf 9.15u wordt er koffie geschonken.

Met vriendelijke groet,
Gijs van Roekel, Kees Roos en Dries de Bruin

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX