Menu
Nieuwsoverzicht

Buurtpreventie meermaals in actie

9 april 2024

1547x gelezen
1

UDDEL – Afgelopen weekend is de buurtpreventie meermaals in actie gekomen.

Afgelopen zaterdagavond werd Buurtpreventie Team Uddel gebeld door een oplettende Uddelse om door te geven dat er brandstof afgetapt werd uit een aggregaat. Hierop zijn we ter plaatse gegaan en gezien dat dit daadwerkelijk het geval was. Na het inschakelen van de politie bleken de mannen personeel te zijn van de eigenaar van de aggregaat, die zonder zijn toestemming brandstof aftapten. De mensen zijn geïdentificeerd en kregen een aantekening.

Het blijkt weer dat samen een oplettend oog en oor te kunnen zijn voor de Uddelse samenleving en het bedrijfsleven. Samen sterk voor een veilig Uddel!

Maandag werd er door een buurtbewoner naar Buurtpreventie Team Uddel gebeld met het opmerkelijke nieuws dat een vrouw is benaderd door een man die werkzaam is in het glasvezel aanleggen; wat momenteel in Uddel plaatsvindt.
De vrouw werd via Google translate verzocht om lichamelijke activiteiten uit te oefenen. De betreffende vrouw was op dat moment samen met haar kinderen. De vrouw is uiteraard gelijk weggelopen, waarop de man in kwestie de vrouw heeft gestalkt/achtervolgd.

Ons team heeft, in samenwerking met de politie, de man staande gehouden. De man ontkende echter alle betrokkenheid. Helaas heeft de politie onvoldoende strafbaar bewijs kunnen vastleggen.
Wel is er een aantekening gemaakt op het gedrag van de man.

Vanmiddag hebben we een duidelijk signaal kunnen maken naar alle werkzame mensen dat soortgelijk gedrag niet wordt geaccepteerd.
Laten we zeker onze vrouwen en kinderen beschermen!

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX