Menu
Nieuwsoverzicht

Burgemeester Ton Heerts: ‘Boetes als regels worden overtreden’

24 maart 2020

APELDOORN – In een video op het Twitterkanaal van de gemeente Apeldoorn spreekt burgemeester Ton Heerts de inwoners opnieuw toe over de huidige maatregelen rondom de coronacrisis.

Hij herhaalt in de boodschap de aangescherpte regels van het kabinet die maandag bekend werden. Deze zijn hier te lezen.

‘De strenge regels gelden echt voor iedereen. Waar tot nu mensen werden aangesproken als ze zich er niet aan hielden, kunnen er nu ook boetes komen. En dat is natuurlijk heel raar, om mensen een boete te moeten geven, alleen omdat ze dicht bij elkaar willen zijn. Maar dat kan nu echt even niet anders. Ik hoop dan ook heel erg dat dat niet nodig is,’ zo laat de burgemeester weten.

Burgemeester Ton Heerts waarschuwt nogmaals nadrukkelijk: ‘Als blijkt dat ergens de regels worden overtreden, gaan we vanaf nu optreden. Met maar één doel: het beschermen van onze ouderen en kwetsbaren en het overeind houden van ons zorgsysteem.’

De burgemeester sluit af met: ‘Apeldoorners ik reken opnieuw op u. Dank jullie wel.’

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX