Menu
Nieuwsoverzicht

Buiten toernooi UDEO: het kan weer

23 mei 2022

390x gelezen

UDDEL – Het kan weer en het mag weer! Op zaterdag 11 juni houden we eindelijk weer ons recreatief buitentoernooi op het grasveld naast Dorpshuis Het Blanke Schot in Uddel. En dit jaar is een bijzonder jaar want onze volleybalvereniging bestaat 50 jaar!

De inschrijving is geopend! Geef je team op door een mail te sturen naar buitentoernooi@vvudeo.nl . Geef daarbij aan of je in de Amateurklasse of in de Champions League wilt spelen.

Minimale leeftijd voor deelname is 14 jaar, er moeten op ieder moment minimaal 2 dames in het veld staan, ieder team levert scheidsrechters (neem svp zelf een fluitje mee) en tellers en we starten om 9:30 uur (het wedstrijdschema sturen we weer een dag van te voren naar je toe). Het inschrijfgeld is ook weer € 30,- per team en mag op de ochtend van het toernooi betaald worden.

De catering is weer in handen van het Blanke Schot. Bij voldoende belangstelling kun je na het toernooi ook meedoen aan de BBQ: geef svp bij je aanmelding op hoeveel mensen van je team daaraan mee willen doen.

Mocht je nog vragen hebben dan horen wij dat graag. Deel dit bericht zoveel je wilt!

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX