Menu
Nieuwsoverzicht

Bruidsmodeshow bij Uddel Samen

15 april 2024

2290x gelezen
21

UDDEL – Wat een gezellige morgen, woensdag 10 april, de zaal versierd, de rode loper uit en natuurlijk koffie met bruidstaart(gemaakt door Hennie Schouten.)
Kees, onze voorzitter en zijn vrouw Joke, gekleed als bruid en bruidegom, sneden de bruidstaart aan. De bruidegom kwam wel op zijn pantoffels, maar als wij dat niet vermeld hadden, had niemand dat gezien. Zo kon hij ondanks een blessure aan zijn voet toch meedoen. En kon hij als bruidegom de bruiden in verschillende jurken leiden over de rode loper. Aan alles was gedacht bruidsboeketten (gemaakt door de oudste dochter van onze oudste bezoekster; Mina van de Broek)

Bij iedere jurk werd iets leuks verteld. Sommige bruiden hadden bruidsmeisjes en bruidsjonkers. En zelfs fotograaf Bartus Vos was aanwezig.
Afgesloten met een heerlijk bruiloftsmaaltijd, bereid door onze kooksters.

Jurken van:
Lida Kuijsten, Janna Bronkhorst, Grietje Schouten, Joke van de Berg, Jannet van den Hoorn, Alberdien de Ruiter, Joke Zwaan en Jannette Versteeg.

Gezellige groet van Petra en Ingrid

Geshowd door; Eefje van de Bruinhorst met 4 dochters,
Naomi Boeve- met dochter Lize, Odette Hop, Joke Zwaan, Jannette Versteeg, Lynde de Ruiter en de 2 zusjes van Willemijn Bronkhorst.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX