Menu
Nieuwsoverzicht

Brommerclub Uddel bezorgde brommerliefhebbers mooie dag

2 juli 2018

20

UDDEL    –    Het was zaterdag 30 juni 2018 bij Het Blanke Schot een prachtig gezicht om te zien, al die oude brommers die zich daar verzamelden voor de toertocht die voor de eerste keer georganiseerd werd door de Brommerclub Uddel.

Het is altijd afwachten hoeveel er mee rijden aan zo’n toertocht, maar het zomerse weer werkte mee in een hoge opkomst. Een kleine zeventig deelnemers kwamen naar Uddel om mee te rijden. De oudste brommer was van het ‘geboortejaar’ 1960 en de jongste uit 1985. De deelnemers kwamen niet alleen uit Uddel, maar ook uit Krimpen aan de IJssel en verder uit Elburg, Oldebroek, Zeist, Dronten, Apeldoorn, Elspeet, Garderen, Hierden, Nunspeet, Veessen, Lelystad, Veenendaal, Urk, Doornspijk, t Harde, Oldebroek, IJsselmuiden, Wezep, Kampen, Lunteren, Ermelo, Hattem en Harderwijk.

Om kwart over twaalf zette de stoet zich in beweging en reed men de prachtige route over de Veluwe die door de Brommerclub was uitgezet. De oudste deelnemer was 84 jaar, Hannes Bronkhorst uit Uddel. In Apeldoorn heeft men een verzamelaar/liefhebber van oude brommers bezocht die zijn eigen museum heeft. Dat was natuurlijk of je een kind in een snoepwinkel zet, smullen geblazen.

Reactie van een deelnemer: “Prachtige dag gehad zaterdag met mijn Kreidler uit 1974. De rit en verzorging was perfect en bedankt organisatie, en dat voor de eerste keer”.

De Brommerclub Uddel kan terugzien op een geslaagde dag voor de deelnemers die genoten hebben van een mooie dag en een prachtige route.

Filmpje:  klik hier

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX