Menu
Nieuwsoverzicht

Brandweer Uddel bij brandweerwedstrijd als zevende geëindigd

29 september 2018

2

UDDEL    –   Zaterdag 29 september 2018 was er de Brandweerwedstrijd voor de brandweerkorpsen uit de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Aan deze jaarlijks terugkerende wedstrijden heeft ook de Brandweer Uddel meegedaan. Elk jaar wordt de wedstrijd door een ander korps georganiseerd. Dit jaar was dat de Logistieke Eenheid VNOG West uit Apeldoorn-Zuid.

De korpsen trainden deze dag een zo realistisch mogelijk scenario. Dit scenario had te maken met een van de risico’s zoals die zijn benoemd in het risicoprofiel voor deze regio. De exacte locatie was voor de deelnemende korpsen zo lang mogelijk geheim gehouden, dit om te voorkomen dat de korpsen te veel van te voren konden voorbereiden. Die locatie was het terrein van de Veluwesche Stoomtrein Maatschappij

Na een mooie, enerverende en leerzame dag was er ’s avonds de prijsuitreiking. De eerste plaats en daarmee de spreekwoordelijke eer was voor het korps uit Beekbergen.

Het korps van de Brandweer Uddel is geëindigd op een verdienstelijke zevende plaats. Gelukkig hebben ze de foto’s nog.

foto’s: facebook brandweer uddel

 

foto van facebook brandweer uddel

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX