Menu
Nieuwsoverzicht

Bosrijck 15 jaar jong

31 maart 2015

2

UDDEL    –    Bosrijck makelaars en taxateurs uit Uddel is dit jaar op 1 april precies 15 jaar geleden opgericht. Hun werkzaamheden zijn ze begonnen vanuit hun kantoor in Zwolle. In 2002 hebben zij zich gevestigd in Uddel, eerst aan de Garderenseweg en nu zitten ze al weer een aantal jaren aan de Elspeterweg.                                                 

Arjan van de Steeg, oprichter, runt samen met Sandra van der Meulen, assistent makelaar, en Marjolein den Hartog, secretaresse, het bedrijf.
Zij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling bij de aan- en verkoop  van onroerende zaken in de regio Midden Veluwe.
Vanwege hun uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt in hun werkgebied zijn zij bij uitstek in staat om klanten van advies te dienen bij de aan- of verkoop van een woning, bedrijf of bouwkavel.

Bosrijck makelaars en taxateurs is een klein en actief bedrijf met korte lijnen die een uitstekende service en een persoonlijk contact met kopers en verkopers mogelijk maken. Daarnaast is Bosrijck volledig gecertificeerd, aangesloten bij brancheorganisatie VastgoedPro en heeft het bedrijf ruime ervaring in het taxeren van alle soorten vastgoed in het gehele land.

Persoonlijke benadering is zeer belangrijk voor Bosrijck makelaars en taxateurs en ze geven dan ook alle aandacht aan een klant die ze nodig hebben.

Het jubileum zal op 15 april 2015 uitgebreid worden gevierd met een receptie van 16.00 uur tot 20.00 uur aan de Elspeterweg 63a te Uddel.

www.thuisopdeveluwe.nl 

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX