Menu
Nieuwsoverzicht

Bloembakken weer vernield (update)

9 juni 2020

4

Update vernieling bloembakken

De oproep, zoals hieronder te vinden is, aan de daders van de vernieling van de bloembakken is succesvol geweest. De daders hebben zich gemeld en hebben excuses aangeboden. Ze realiseren zich iets heel doms gedaan te hebben door goederen die niet hun eigendom zijn te vernielen.
In goed overleg is besloten de schade te repareren en de daders zullen de rekening betalen.
 

UDDEL – In de nacht van maandag 8 juni op dinsdag 9 juni zijn er een tweetal bloembakken vernield. De eerste betreft de bloembak op de hoek van de Harderwijkerweg en de Uttilochweg. De tweede bloembak betreft degene bij het monument aan de Uttilochweg. Ook is daar een afrastering vernield die de nieuw geplante haag moet beschermen. Verderop aan de Uttilochweg, tegenover de brandweer kazerne, is een verkeersbord verplaatst en een brievenbus gesloopt. Dit alles is tussen 00.15 en 00.30 uur gebeurd. Diverse getuigen hebben dit gehoord en er zijn camerabeelden beschikbaar waarop de daders te zien zijn.

De bloembakken zijn eigendom van Uddels Belang, en dus van Uddel. Het bestuur betreurt deze vernielzucht en roept de daders op zich zo spoedig mogelijk te melden bij de voorzitter, Frank van de Kolk. De daders krijgen de kans zichzelf te melden voor donderdag 11 juni 18.00 uur. Dit kan via voorzitter@uddelsbelang.nl Daarna zal van deze vernieling aangifte worden gedaan bij de politie.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX