Menu
Nieuwsoverzicht

Bloembakken- en schalen fleuren Uddel weer op

6 mei 2020

5

UDDEL – Inmiddels zijn de bloemenschalen en bloembakken weer terug geplaatst in ons dorp. Dit is jaarlijks terugkerend en sinds vorig jaar hangen er ook bloembakken aan de lantaarnpalen langs een aantal wegen. Vorig jaar was de financiering nog grotendeels vanuit de gemeente in het kader van het project “Kleur in de dorpen”. Vanaf 2020 moest dit ‘zelf’ betaald worden. Deels komt dit uit de reguliere begroting van Uddels Belang. Deze wordt voorzien van middelen uit de gemeentelijke subsidie en de contributies van hun leden. Uddels Belang wil haar leden hartelijk danken voor de contributies.
Vanaf dit jaar is Uddels Belang ook gestart met sponsoring van de bloemen door bedrijven. Er zijn verschillende bedrijven benaderd door, en zij waren bereid voor een vaste periode de bloemen te sponsoren. Dit zijn Alpuro BV, Autobedrijf Versteeg, Ehordo, Rondhoutzagerij Midden Nederland BV en Uddel Onderneemt. ‘Ook deze bedrijven en de ondernemersvereniging hartelijk dank voor de toegezegde bijdragen. Hiermee maken we met elkaar Uddel mooier’, aldus voorzitter Frank van de Kolk.
De verzorging van het inplanten en ophangen van de bakken is ook dit jaar weer verzorgd door Bleijenbergs Tuinen en Hoveniersbedrijf Van de Ridder.

Mocht u als ondernemer ook geïnteresseerd zijn in sponsoring, neem dan geheel vrijblijvend contact op met de voorzitter Frank van de Kolk via voorzitter@uddelsbelang.nl of met penningmeester Gert Boeve via penningmeester@uddelsbelang.nl.
Wilt u als particulier graag lid worden van Uddels Belang, neem dan geheel vrijblijvend contact op met de secretaris Alianne Berens via secretaris@uddelsbelang.nl.

Foto’s: Bartus Vos

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX