Menu
Nieuwsoverzicht

Biljarttoernooi Tien van Rood gewonnen door Anton Schouten

19 november 2016

19

UDDEL   –   Het Tien van Rood toernooi van biljartvereniging De Drie Banden in Dorpshuis Het Blanke Schot was weer zeer geslaagd.

Er waren 83 deelnemers die onderling speelden voor een plaatsje in de halve finale vrijdags, waarbij het meestal tot het laatst toe spannend was. De vijf winnaars van alle avonden kwamen op de vrijdag terug om de halve finales te spelen. Uiteindelijk bleven er tien spelers over, die met elkaar uit gingen maken wie zich dit jaar kampioen van het toernooi mocht noemen. Na een spannend begin waren er twee spelers die in dezelfde beurt de tien vol maakten, ook voor de derde plaats moest een barrage worden gespeeld. De eerste barrage voor de derde plaats ging tussen Peter Vos uit Uddel en Wim Jeurnink uit Deventer. Het was Wim die er met de derde plek vandoor ging. De tweede barrage, die om het kampioenschap werd een Uddels onderonsje, Wim Gerritsen en Anton Schouten speelden voor wat ze waard waren, maar het was Anton die met de eer ging strijken.

Het was een gezellige avond in een druk Blanke Schot. Ook de samenwerking met de schietvereniging is al jaren goed.

Namens deze weg willen we alle sponsoren bedanken, zonder hen was dit toernooi niet mogelijk.

De uitslag van het Tien van Rood toernooi:

  1. Anton Schouten Uddel

  2. Wim Gerritsen Uddel

  3. Wim Jeurnink Deventer

  4. Peter Vos Uddel

  5. Peter Hendricks Epe

  6. Ab van de Steeg Uddel

  7. Patrick Boeve Uddel

  8. Bart Dekker Epe

  9. Jo van de Ridder Apeldoorn

10. Chris van de Boom Garderen

tekst: Peter Vermeer – De Drie Banden

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX