Menu
Nieuwsoverzicht

Bijzonder vervoer voor Uddels bruidspaar

20 juli 2019

4

UDDEL – Vrijdag 19 juli, een onvergetelijke dag voor Wilart en Jacomijn uit Uddel. Een zonnige dag die begon vanuit de pastorie van de Hervormde gemeente in Uddel, dat is op zich al bijzonder. De lunch werd gebruikt in de tuin, daarna op weg naar het oude raadhuis van Apeldoorn.

De Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand (BABS) was een markante man die zijn taak met humor vervulde. Na deze ceremonie wachtte zich buiten een leuke verrassing: namelijk het brandweerkorps van Apeldoorn.

 

Hierna ging de trouwstoet weer richting Uddel. Bij de Hervormde kerk wachtte weer een verrassing, want daar stonden de kinderen van de Zondagsschool te wachten op het bruidspaar.

Na de kerkelijke inzegening en de kinderreceptie was het weer raak… nog een verrassing. Nu stond er een shovel op de stoep en deze maakte een rondje door het dorp.

Toen dit alles achter de rug was, ging het bruidspaar op weg naar de feestlocatie in Kootwijkerbroek. En net toen ze dachten dat ze alles gehad hadden, zat de muziekvereniging Juliana Uddel op het podium om speciaal voor het bruidspaar een paar prachtige stukken te spelen.

Wat een verassingen op een geweldige mooie trouwdag. Wilart & Jacomijn heel veel geluk toegewenst in jullie huwelijk!

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX