Menu
Nieuwsoverzicht

2455,63 euro voor bijenhoudersvereniging De Vierkante Korf na Rabo-actie

9 november 2020

UDDEL – De uitslag van de Rabo ClubSupport-actie is bekend. In oktober konden alle leden van Rabobank Apeldoorn en omgeving stemmen op clubs en verenigingen, die op die manier geld konden verzamelen. Bijenhoudersvereniging De Vierkante Korf ontvangt maar liefst 2455,63 euro.

De vereniging telt meer dan 100 leden. Het geld zal besteedt worden aan een Bijenstand, waar materialen staan die imkers bij het winnen van honing nodig hebben en die door alle leden te gebruiken zijn. Het gaat dan om materialen als een honingsslinger, een stoomwassmelter en een pers voor het vervaardigen van kunstraat. Daarnaast kunnen ook bijenvolken op de bijenstand geplaatst worden.

Ook andere Uddelse verenigingen haalden mooie bedragen op. Paardensportvereniging de Hunneruiters ontvangt 320,56 euro voor onderhoud en materialen voor de bosbak. Muziekvereniging Juliana ontvangt 386,53 euro. De vereniging wil het besteden aan nieuwe muziektassen voor iedereen. De Koningin Wilhelminahof ontvangt 100 euro voor de inrichting van de nieuwe huisvesting aan de Uttilochweg.

De verenigingen bedanken iedereen die heeft gestemd.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX