Menu
Nieuwsoverzicht

Bijeenkomst over nieuwe windmolens en zonnepanelen in de gemeente

29 augustus 2020

APELDOORN – Op woensdag 2 september organiseert de gemeente Apeldoorn een bijeenkomst over de Concept RES in Apeldoorn. Tijdens de bijeenkomst wordt meer verteld over de Concept RES en kunnen bezoekers hun mening geven.

De Regionale Energiestrategie (RES) is een plan voor de overgang naar duurzame energie in de regio. Het beschrijft onder andere waar in de toekomst nieuwe zonneparken en windmolens kunnen komen. Samen met de gemeenten Brummen, Epe, Heerde, Lochem, Voorst, Zutphen en de provincie Gelderland, de Gelderse waterschappen en netbeheerder Liander, werkt Apeldoorn aan de RES voor de Cleantech Regio.

Zie ook onderstaande video voor uitleg over de Regionale Energiestrategie in de gemeente Apeldoorn:

Kunt u er niet bij zijn op 2 september? Of wilt u online alvast uw reactie geven? Gebruik dan het online reactieformulier onderaan de Cleantech RES-pagina. Op 17 september bespreekt de gemeenteraad de Concept RES tijdens de Politieke Markt. U kunt hierbij zijn en inspreken als u dat wilt. Meld u aan via de griffie.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX