Menu
Nieuwsoverzicht

Bij Juliana zijn ze er druk mee

30 december 2016

12

UDDEL    –    De laatste dagen van het jaar zijn ze bij muziekvereniging Juliana altijd druk met het bakken van oliebollen en appelflappen. Dit jaar is niet anders. Anders voor de bakkers van de oliebollen en de appelflappen is de nieuwe bakstraat. Er zijn minder mensen voor nodig. “En, zegt Peter Bronkhorst vol trots, de oliebollen en de appelflappen zijn voor bijna de helft minder vet. Daar zijn we bij Juliana heel blij mee.” “Het aantal dat we elk jaar bakken is altijd vrij constant, zo rond de 16.000 stuks” volgens Peter Bronkhorst.

Het was een komen en gaan van klanten om die heerlijke oliebollen en appelflappen te halen. “Er waren klanten die ik hier nog nooit had gezien, zegt Peter, en die waren zo enthousiast dat nog weer terug komen, want zo lekker hadden ze nog nooit gegeten”

Voor wie nog oliebollen of appelflappen wil hebben, die kan natuurlijk vandaag, maar ook morgen, oudejaarsdag, terecht aan de Van Waalwijkweg, in de schuur bij de fam. Koetsier.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX