Menu
Nieuwsoverzicht

Bewoners Wilhelminahof verrast door kleuters Rehobothschool

26 april 2021

2

UDDEL – Maandagmiddag om 14.00 uur werden de bewoners en bezoekers van de Wilhelminahof verrast door de kleuters (groep 1 en 2) van de Rehobothschool. Ze waren uitgedost met een hoeden en toeters en hebben prachtig voor ons gezongen. Ze begonnen, zoals de juf zei, met een psalm: ‘Dat ’s Heeren zegen op u daal”. Daarna zongen ze het Wilhelmus en nog andere liederen ter ere van de verjaardag van de koning. Het meest in het Nederlands maar zelfs ook 1 in het Engels. Aan het eind van het liedje kreeg iedereen een lekker oranje koekje waarna de kleuters nog “dank u wel” zongen. Daarna gingen ze keurig twee aan twee weer met de juf mee.

Inmiddels is het in de zaal van de Koningin Wilhelminahof een gezellige boel. Heel veel kinderen hebben een mooie kleurplaat ingeleverd die gemaakt is i.v.m. het aanstaande 25-jarig jubileum van de Koningin Wilhelminahof. Op 12 mei gaat de jury, die bestaat uit de bezoekers van de dagbesteding, beslissen wie er een prijs heeft gewonnen.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX