Menu
Nieuwsoverzicht

Bestuurders in de remmen voor partytent op Elspeterweg

5 april 2021

UDDEL – Het waaide flink maandag. Dat zorgde aan het einde van de ochtend voor een bijzonder tafereel op de Elspeterweg ter hoogte van Alpuro. Bestuurder Sjoerd Blom moest op de rem toen een partytent vlak voor zijn auto op de weg terechtkwam.

“Ik reed Uddel uit richting Elspeet toen ik vanaf de overkant een forse partytent door de lucht op mij af zag vliegen,” vertelt Blom. “Ik zette mijn auto meteen aan de kant van de weg, een tegenligger deed hetzelfde. Samen hingen we aan de partytent en kwamen we tot de conclusie dat de enige optie was om de tent helemaal te demonteren.”

De eigenaar heeft Sjoerd Blom niet gezien. “Dus hebben we het tentdoek en de buizen onder het speelhuisje van het restaurant aan de overkant gelegd.” Hij vermoed dat de partytent afkomstig was van het bedrijf naast het restaurant, want daar lagen her en der nog wat restanten van het framewerk van de partytent op de grond.

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX