Menu
Nieuwsoverzicht

Bestuur SCU kijkt terug op geslaagde receptie

15 oktober 2021

1226x gelezen

UDDEL – Op vrijdag 1 oktober jl. was het weer ouderwets gezellig in het Uddelse dorpshuis. Deze vrijdag was namelijk een bijzondere dag omdat het dorpshuis haar vijftigste verjaardag mocht vieren. Als bestuur konden wij dit heugelijke feit niet zomaar voorbij laten gaan. Er is daarom gekeken naar mogelijkheden om hier toch aandacht aan te besteden binnen de geldende corona mogelijkheden.

Een receptie mocht natuurlijk niet ontbreken, waarbij burgemeester Ton Heerts, voorzitter Arie Bronkhorst (SCU) en voorzitter Gerard Hop (Juliana) een korte speech hielden. Muziekvereniging Juliana verzorgde een mooie serenade voor SCU en de aanwezige gasten.

Henk Wajer werd deze avond speciaal in het zonnetje gezet vanwege zijn geweldige inzet voor het dorpshuis. Henk is de drijvende kracht achter de vele verbouwingen, technische zaken enzovoort.

Als bestuur zijn wij blij met de mooie opkomst en de vele giften die wij mochten ontvangen vanuit de Uddelse gemeenschap. Daarvoor onze hartelijke dank! Mocht u niet aanwezig zijn geweest maar wilt u het dorpshuis toch steunen? Word dan vriend van het dorpshuis, of maak uw gift over naar onze rekening: NL23RABO0383 34 16 04

Wij hopen u snel weer te ontmoeten in ons mooie dorpshuis!

Bestuur SCU
Arie Bronkhorst, Kor Schreuder, Henk Wajer, Peter Vermeer en Gerbert van den Hoek

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX