Menu
Nieuwsoverzicht

Bericht redactie: wil jij je steentje aan Uddel.info bijdragen?

29 juni 2022

650x gelezen

Beste inwoners van Uddel,

Uddel.info is in ons dorp niet meer weg te denken. Al jaren worden er wekelijks allerlei nieuwsitems gedeeld. Zo blijven we goed op de hoogte van het reilen en zeilen in Uddel, wat goed is voor de sociale cohesie in ons dorp.

Dat het nieuws beschikbaar is op Uddel.info is echter niet vanzelfsprekend. Veel nieuws wordt door verenigingen zelf aangeleverd, maar daarnaast wordt er ook het nodige werk verzet door het redactieteam van Uddel.info.
Het redactieteam bestaat nu uit 5 personen. Een korte voorstel ronde. Sam van de Ridder namens Uddel Onderneemt. Daarnaast beheren Fabienne en Anne Greet de mailbox van Uddel.info en zorgen voor het plaatsen van de nieuwsberichten. Anne Greet zorgt ook voor fotografie en filmpjes. De andere redactieleden zijn Geurtje van de Hoek (familieberichten) en Bartus Vos (stand-in).

We willen het redactieteam graag uitbreiden. We zijn op zoek naar iemand, of meerdere personen, die het leuk vinden om zich in te zetten voor ons dorp. Je doet af en toe verslag van een activiteit, evenement of markt. Daarnaast interview je af en toe een persoon/bedrijf, bijvoorbeeld bij een bijzonder jubileum of een bijzondere gebeurtenis.

Lijkt het jou leuk om ons te helpen Uddel leefbaar te houden? Of weet jij iemand uit je directe omgeving die ons daarbij kan helpen. Stuur dan je een mail naar redactie@uddel.info. We horen graag van je.

Ben jij ons nieuwe redactielid? Of ken jij ons nieuwe redactielid? Mail dan even naar redactie@uddel.info. We horen graag van je, zodat we Uddel.info actueel kunnen houden. Bedankt alvast.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX