Menu
Nieuwsoverzicht

Bartus Vos nu zelf in het nieuws

7 februari 2019

Eind januari heeft Bartus Vos afscheidt genomen van Uddel.info. Bartus, die deze website zelf heeft opgericht, heeft zich jarenlang ingezet om de Uddelse bevolking van actueel nieuws en leuke weetjes te voorzien. Dankzij zijn inzet is Uddel.info geworden wat het nu is. De Uddelse ondernemersvereniging en alle lezers van Uddel.info zijn hem daar zeer erkentelijk voor.

Als waardering voor zijn inzet heeft Bartus een cheque van € 250,- ontvangen van de Uddelse onderemersvereniging. Namens Nieuwsblad de Band heeft Geurtje van de Hoek een mooi verslag geschreven, wat o.a. terug te lezen is in de Band van afgelopen woensdag.

Aan de opvolging van Bartus wordt ondertussen hard gewerkt. De Uddelse ondernemersverening wil graag een redactieteam gaan vormen, zodat het werk wat Bartus alleen verzette, wat verdeeld wordt over meer mensen. Mensen die hier graag aan mee willen werken kunnen zich melden bij Lambert van Asselt (06 224 76 868)

Voorlopig worden ingezonden berichten geplaatst door het bestuur van de Uddelse ondernemersverening. Vanaf heden kunt u uw nieuwsberichten mailen naar info@uddel.info

Foto:  Geurtje van de Hoek (Nieuwsblad de Band)

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX