Menu
Nieuwsoverzicht

Bankpasfraude

8 oktober 2024

3883x gelezen
1

ELSPEET – Maandagavond 7 oktober rond 22:00 uur heeft aan de Nunspeterweg in Elspeet een fraudegeval plaatsgevonden, waarbij een inwoner van Elspeet zijn bankpas heeft afgegeven aan een vrouw die zich voordeed als agent. Na het ophalen van de bankpas van het slachtoffer, heeft zij bij de geldmaat aan de Essenkamp in Uddel geld gepind.

Ondanks een uitgebreide zoektocht door Buurtpreventie Team Elspeet in Elspeet en Uddel, in samenwerking met de politie en Buurtpreventie Team Uddel, hebben zij de verdachte niet aangetroffen; mede omdat er achteraf een tijdsverloop was.

Buurtpreventie Team Elspeet is dringend op zoek naar camerabeelden in de buurt van de Nunspeterweg of naar getuigen die rond 22:00 uur iets verdachts hebben gezien. Ook camerabeelden op de route van de Nunspeterweg naar de Essenkamp in Uddel kunnen interessant zijn. Zij komen dan graag in contact met u!

Wordt u zelf benaderd door iemand die zich voordoet als agent? De politie zal u nooit vragen om het afgeven van persoonlijke eigendommen. Schakel op zo’n moment onmiddellijk de politie en het team in via 0577 700203! Hoe eerder het team ingeschakeld wordt, hoe groter de pakkans wordt!

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX