Nieuwsoverzicht

Bakkerij Schreuder wint Uddel 1232 toernooi

18 juni 2024

1027x gelezen

UDDEL – Afgelopen zaterdag 15 juni was het weer tijd voor het jaarlijkse voetbaltoernooi op ‘’Sportpark de Zandsteeg’’. Iets minder warm dan voorgaande jaren en af en toe een buitje, maar doordat de organisatie hierop had ingespeeld door een grote tent neer te zetten kon iedereen toch droog zitten en werd het ondanks het mindere weer een geslaagd toernooi.

Het toernooi ging om 09.00 uur van start met 18 deelnemende teams, verdeeld over drie poules. Spannende wedstrijden in elke poule met mooie (eigen) doelpunten, blunders en felle duels. De scheidsrechters hadden er ook dit toernooi weer hun handen vol aan, maar hebben dit in goede banen weten te leiden.

De poules waren vanaf begin af aan spannend en dus bleef het tot aan de laatste poulewedstrijden spannend welke teams zich zouden plaatsen voor de halve finales. De nummers 1 van elke poule en de beste nummer 2 van de drie poules plaatsten zich hiervoor. Uiteindelijk waren het de teams Bakkerij Schreuder (poule A), V.L.S. Prins (poule B) en de teams Restaurant Op De Brink en Focus (poule C) die een plek in de halve finale wisten te bemachtigen.

En zo kwam Bakkerij Schreuder tegenover Restaurant Op De Brink te staan en speelde Focus tegen V.L.S.Prins de andere halve finale. Bakkerij Schreuder en V.L.S.Prins wisten hun wedstrijd te winnen en plaatsten zich voor de finale. Restaurant Op De Brink en Focus mochten daardoor door het nemen van penalty’s uitmaken wie de 3e plaats zou behalen. Focus was hierin nipt de betere en werd de nummer 3 van het toernooi.

Bakkerij Schreuder en V.L.S.Prins speelden daarna een spannende finale, waarin V.L.S.Prins een paar goede kansen kreeg op de overwinning maar helaas aan het kortste eind trok. Bakkerij Schreuder wist een doelpuntje te scoren en zo wonnen zij voor het derde jaar op rij de grote beker.

Na het voetbalspektakel deze dag stond traditioneel de barbecue weer aan en kon iedereen onder de tent, of soms in het zonnetje, genieten van een stukje vlees en een drankje. Het was gezellig druk deze dag met spelers en veel publiek ondanks het mindere weer, maar onder de tent was het goed vertoeven. Rond 21.30 kwam er een einde aan een geslaagd toernooi.

Het 1200 toernooi was deze dag dus weer prima voor elkaar dankzij iedereen die betrokken is bij de organisatie en zijn/haar steentje hieraan bijdraagt. Deze mensen willen we via deze weg nogmaals bedanken, namens alle deelnemende teams en toegestroomd publiek.

Voor volgend jaar hopen we dat de bezetting van het toernooi weer naar 20 teams mag gaan. Teams die mee willen doen kunnen zich volgend jaar rond de inschrijfdatum (april 2025) melden bij de organisatie of neem gerust contact op via info@svprinsbernhard.nl.