Nieuwsoverzicht

Bakkerij Schreuder wint 1230 toernooi!

24 juni 2022

1154x gelezen

UDDEL – Een goede organisatie, fijn kantinepersoneel, scheidsrechters die altijd gelijk hebben, zestien fanatieke en sportieve teams en een goede opkomst aan toeschouwers. Die dingen waren van toepassing afgelopen zaterdag 18 juni. Nadat in 2019 het toernooi voor het laatst kon plaatsvinden door Covid, mocht het dit jaar weer en was de sfeer deze dag weer net zo goed zoals we kennen. Dat de zon zich vanaf 09.00 uur, bij het begin van het toernooi, al nadrukkelijk liet zien en de rest van de dag niet meer stopte met schijnen was daarbij natuurlijk wat de dag helemaal geslaagd maakte.

Zoals gezegd ging om 09.00 uur de eerste wedstrijd van start. In vier poules met elk vier teams, waarbij er tweemaal tegen iedere tegenstander gespeeld moest worden, beloofde het een zware dag te worden in de brandende zon.

Het ging er in elke poule fanatiek aan toe, met soms verrassende uitslagen, winnaars en verliezers, maar ook de brilstand kwam veelvuldig voor. Uiteindelijk moest er van elke poule 1 team door om de halve finales invulling te geven en bij de meeste poules duurde het dan ook tot aan de laatste wedstrijd om te bepalen welk team dit zou zijn. Oftewel welk team er nog een dienblad sportdrank moest halen of welke al bij de derde helft aan kon schuiven. Uiteindelijk waren het Bakkerij Schreuder, De Groene Boys, De Blokhut en AJ Bedrijfsdiensten die als de beste van hun poule door naar de halve finales gingen.
Schreuder won in de halve finale met 3-0 van De Groene Boys. AJ Bedrijfsdiensten won na penalty’s van De Blokhut. Zo gingen Bakkerij Schreuder en AJ Bedrijfsdiensten de strijd aan in de finale en won Bakkerij Schreuder dankzij een fraaie goal met 1-0 deze finale en werden zij dus de toernooiwinnaar.

De BBQ stond inmiddels al een tijdje aan en ondertussen kon eenieder in de zon genieten van een welverdiend drankje. Het was uiteraard nog lang gezellig…

Het 1200 toernooi was deze dag dus weer prima voor elkaar dankzij iedereen die betrokken is bij de organisatie en zijn/haar steentje hieraan bijdraagt. Deze mensen willen we daarom via deze weg nogmaals bedanken, namens alle teams en al het toegestroomde publiek in welke vorm dan ook.