Menu
Nieuwsoverzicht

Bakkerij Schreuder: Top Bakker van het jaar

24 maart 2022

963x gelezen
4

UDDEL – 22 Maart was het zo ver, het jaarlijkse Bakkersfestijn. Een bijeenkomst voor alle aangesloten ambachtelijke bakkers met als doel elkaar te ontmoeten, inspireren en samen naar de toekomst te kijken. Ook wordt er elk jaar een Top Bakker van het jaar gekozen. De bakkerij die het beste scoort op twaalf verschillende onderdelen mag deze titel een jaar lang dragen. Bakkerij Schreuder bakte er het meeste van en ging met de wisseltrofee en titel ‘Top Bakker van het jaar’ naar huis!

Een titel om trots op te zijn, want je moet aan flink wat eisen voldoen om deze titel mee naar huis te nemen. Zo beoordeelt Top Bakkers onder andere op productkwaliteit, etiket en productinformatie, certificeringen en klanttevredenheid.

Bakkerij Schreuder is een familiebedrijf dat bestaat sinds 1894. Tegenwoordig staan Kor en Marjanne aan het roer en runnen zij naast de bakkerij vijf eigen winkels.

Tweede werd Bakkerij Pot uit Barendrecht en derde werd Bakkerij van Doorn B.V. uit Schijndel.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX