Menu
Nieuwsoverzicht

Avondwandeldriedaagse Uddel

8 mei 2024

614x gelezen

UDDEL – Op 4, 5 en 6 juni wordt alweer de 15 e avondwandeldriedaagse georganiseerd in Uddel door Oranje Vereniging Uddel.
Er zijn mooie wandel routes gemaakt in en rondom Uddel. Er kan gekozen worden tussen de afstanden 5, 10 of 15 km. De start en finish vinden plaats bij dorpshuis Het Blanke Schot, Garderenseweg.

Kunt u maar 1 of 2 dagen meewandelen dat kan natuurlijk ook. Bij het inschrijven kunt u dat aangeven.
Samen met een groep vrijwilligers willen we er weer drie mooie dagen van maken.
Wandelen in de prachtige omgeving alleen of samen met klasgenoten, familie , vrienden of buurtgenoten. Kinderen mogen alleen onder begeleiding van een volwassene meelopen en deelname is op eigen risico.

Wilt u niet wandelen maar wel onder deel zijn van dit gezellige evenement dan kunt u ons
misschien wel als vrijwilliger helpen op 1 of meerdere avonden of bij het ’s ochtends uitzetten van de pijlen. Dat doen we op de fiets. We zoeken voor de organisatie van dit evenement enkele enthousiaste mensen die het stokje over willen gaan nemen in 2025 wat betreft de voorbereidingen.
Heeft u vragen over deelname of over helpen neem dan contact op.
Alle informatie over het wandelen en de contactgegevens vindt u op het affiche in de agenda van Uddel.info.

Donderdag 6 juni kan er gestemd worden voor de Europese Verkiezingen. Goed om hier als wandelaar rekening mee te houden.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX