Menu
Nieuwsoverzicht

Avondfietsdriedaagse, weinig animo

4 augustus 2015

166x gelezen
69

UDDEL    –    De Avondfietsdriedaagse in Uddel is al jarenlang een traditie die georganiseerd wordt door de verenigingen die aangesloten zijn bij het Blanke Schot. Waren de ‘gouden jaren’ van honderden deelnemers al verleden tijd. Het aantal deelnemers op de eerste avond van 2015 was toch wel een dieptepunt in al die jaren dat de avondfietsdriedaagse is gehouden. Totaal 69 deelnemers lieten zich inschrijven. Zij hebben wel weer genoten en waren enthousiast over mooie route  in de omgeving van Uddel, door de bossen en over de heidevelden. “Zet er wel even bij dat we zwaar moeten trappen”, zei één van de fietsers onderweg. Bij deze.

Wat de reden is dat er zo weinig animo is dit jaar, is bij de organisatie ook de grote vraag. Zij doen er alles aan om elk jaar weer mooie routes uit te zetten en dan is het jammer dat de opkomst zo laag is. Het kan zijn dat er veel met vakantie zijn, die andere jaren wel meefietsen. Als er ideeën zijn hoe het anders kan, die zijn altijd welkom bij de organisatie.

Het waren drie mooie avonden, mooie routes en mooi weer om te fietsen. Waren er de eerste avond 69 inschrijvingen, op de laatste avond stond de teller op 85, waarvan één deelnemer afkomstig was uit Canada. Donderdagavond was muziekvereniging Juliana aanwezig om de fietsers muzikaal te ondersteunen voor de laatste meters. In het Blanke Schot lag de welverdiende medaille te wachten voor de deelnemers aan de Avondfietsdriedaagse 2015.

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX