Menu
Nieuwsoverzicht

Auto rijdt fietser aan en slaat over de kop op Harderwijkerweg

17 september 2019

5

UDDEL (update) – Op de Harderwijkerweg in Uddel heeft dinsdagmiddag een ernstig ongeval plaatsgevonden. Hierbij raakte meerdere mensen gewond.

Het ongeval gebeurde rond 15.15 uur. De auto kwam vanaf de Oudedijk toen hij op de kruising met de Harderwijkerweg een fietser aanreed. De auto raakte vervolgens een boom en kwam vijf meter verderop op de kop terecht. In de auto zaten meerdere personen.

Het meisje op de fiets is, afgezien van enkele blauwe plekken en schaafwonden, ongedeerd gebleven. Ze kwam samen met een vriendin, die getuige was van het ongeval, van school in Ermelo.

Voor de hulpverlening van de slachtoffers werden drie ambulances opgeroepen. Totaal zouden er drie gewonden zijn gevallen. De politie wil dat echter nog niet bevestigen.

Vanwege het ongeval was de Harderwijkerweg enige tijd afgesloten voor verkeer. De politie heeft onderzoek verricht naar de toedracht van het ongeval waarna een berger de auto kon afslepen.

Rond 17.00 werd de weg weer vrijgegeven voor verkeer. Over de toedracht van het ongeval is nog niks bekend evenals de toestand van de slachtoffers.

Foto/Tekst: Luciano de Graaf / Uddel.info

 


Volg Uddel.info ook via Whatsapp en ontvang het laatste nieuws uit Uddel direct op je telefoon! Klik hier voor meer informatie.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX