Menu
Nieuwsoverzicht

Arjan Klarenbeek bekroond met 2 sterren

10 oktober 2017

4

Arjan Klarenbeek AGF wederom bij de beste groentewinkels van Nederland

Ook dit jaar weer 2 sterren behaald tijdens landelijke verkiezing ‘Groenteman met Ster 2017’

 

BARNEVELD / UDDEL    –   Zaterdagavond, 7 oktober 2017, zijn bij De Schakel in Nijkerk de sterwinnaars bekendgemaakt van de landelijke verkiezing ‘Groenteman met Ster 2017’. Arjan Klarenbeek AGF, gevestigd te Barneveld, woonachtig in Uddel en lid van de Ondernemersvereniging Uddel, en jaarlijks te vinden op de Uddels zomermarkt, is tijdens deze feestelijke uitreiking wederom bekroond met 2 sterren. Een geweldige prestatie.

Vorig jaar tijdens de eerste editie van Groenteman met Ster zat Arjan Klarenbeek AGF al bij de top van de branche met het behalen van de twee sterren. Dat vervolgens dit jaar opnieuw de uitdaging is aangegaan getuigt van ambitie, passie, vertrouwen en vakmanschap. Arjan Klarenbeek AGF behoort met dit resultaat tot de beste groente- en fruitspeciaalzaken van Nederland. De sterren zijn het resultaat van een strenge beoordeling en een bekroning voor uitzonderlijke prestaties op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid.

Niet zomaar een titel

Groenteman met Ster word je niet zomaar. Groentespecialisten nemen deel aan twee meetrondes: een meetronde van de ‘achterkant’ van de onderneming, waarbij de gehele organisatie achter de schermen wordt doorgelicht, en een meetronde van de ‘voorkant’ van de onderneming, waarbij alle onderdelen die de klant ziet en ervaart wordt getoetst. Deskundige vakjury’s, mysteryshoppers, winkelbeoordelaars en klanten beoordelen de groenteman uitgebreid in deze twee rondes. De sterwinnaars vertegenwoordigen daarmee de top van de ambachtelijke groente- en fruitspeciaalzaken in Nederland.

 

Tot in de puntjes 

Als consument kun je er op vertrouwen dat je bij een ‘Groenteman met Ster’ een onderscheidend assortiment en uitstekende service zult aantreffen. Een enthousiast team van medewerkers, zorgt samen met de ondernemer voor deskundig advies, niet alleen over wat gezond is, maar ook nog eens over hoe je de producten het beste kunt bereiden.

 

Een teamprestatie
Door de gedegen beoordeling en de uitgebreide rapportages, weet elke groentespecialist waar zijn kracht ligt en ook waar zijn kansen liggen. Deelnemen aan een verkiezing zoals Groenteman met Ster doe je samen met je team. Alles binnen het bedrijf moet kloppen en daar spelen zowel de ondernemer(s) als alle medewerkers een belangrijke rol in. Ondernemer Arjan Klarenbeek is dan ook vol lof over zijn team, waarmee deze topprestatie is bereikt. “Iedere medewerker heeft zijn of haar eigen rol binnen het bedrijf en met elkaar heeft dat ertoe geleid dat we weer bij de beste groentespeciaalzaken van Nederland behoren. Zij verdienen allemaal een pluim. We zijn dan ook super trots op ons team en de prestatie die we met elkaar hebben behaald”. 

 

“We vieren het samen met onze klanten”
“Natuurlijk is de bekroning met 2 sterren een prachtige bevestiging van de inzet die we dagelijks leveren, maar de echte beloning is toch het feit dat we iedere dag weer blije en tevreden klanten in onze winkel mogen ontvangen. Iedere dag proberen we onze klanten te verrassen, te inspireren en te adviseren. Persoonlijk contact met de klant staat bij ons met hoofdletters geschreven. Onze klanten zullen de komende tijd dan ook zeker merken dat we wat te vieren hebben”, aldus een trotse Arjan Klarenbeek.

 

Organisatie en sponsors
De verkiezing wordt georganiseerd door AGF Detailhandel Nederland (ADN). Foodbase uit Wageningen voert de verkiezing Groenteman met Ster professioneel, onafhankelijk en objectief uit. Kijk voor meer informatie over de verkiezing Groenteman met Ster op www.groentemanmetster.nl.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX