Menu
Nieuwsoverzicht

Als ondernemer aanwezig op Elspeets schaapscheerdersfeest?

7 mei 2022

777x gelezen

ELSPEET – Op zaterdag 18 juni a.s. wordt het jaarlijkse schaapscheerdersfeest weer gevierd in Elspeet. Terwijl de schapen ontdaan worden van hun wollen jas is er rondom dit festijn een exclusieve fair te vinden met veel (50+) unieke kramen waarbij o.a. wol, lifestyle en streekproducten aangeboden zullen worden.

Het schaapscheerdersfeest wordt georganiseerd door Wollig Landleven. Zie voor meer informatie www.wolliglandleven.nl Graag zien we -naast externe partijen- ook lokale ondernemers terug op de fair, die met trots hun (streek)producten presenteren!

Wollig Landleven zal het schaapscheerdersfeest onder de aandacht brengen van landelijk breed publiek, waardoor de verwachting is dat we met de fair een goede publiekstrekker zullen hebben voor dit jaarlijkse evenement. Wilt u met uw onderneming van de partij zijn op deze exclusieve fair? Meldt u aan via ons online inschrijfformulier: https://bit.ly/3DBU4oe We zien u graag op 18 juni!

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX