Menu
Nieuwsoverzicht

Alpha cursus in Uddel

3 januari 2019

UDDEL    –    “Waarom ben ik hier?” Wat is eigenlijk de zin van het leven? Waarom gebeurt dit?” Iedereen heeft deze vragen wel eens. Soms worden die vragen weer weggestopt, maar juist tijdens Alpha Cursus kunnen deze vragen gesteld worden.

Na een mooie cursus in 2018, hopen we in 2019 opnieuw te beginnen aan een Alpha cursus. U/Jij bent van harte uitgenodigd om 14 januari om 19.45 uur de kennismakingsavond bij te wonen om te ontdekken of Alpha wat voor u/jou is. De bijeenkomsten worden ge…houden in de Hervormde kerk in Uddel. Er zitten geen kosten verbonden aan het volgen van de cursus.

Een Alpha avond start met een heerlijke maaltijd. Er is tijd voor ontmoeting en een goed gesprek. Daarna wordt er een inleiding gehouden over een bepaald thema. Na de inleiding ga je uiteen in kleine groepjes, waar ruimte is om alle vragen te stellen die je hebt. In totaal hebben al meer dan 265.000 mensen Alpha in Nederland gevolgd.

U/jij bent van harte uitgenodigd! De deuren staan wagenwijd open voor alle mensen.

Heeft u nog meer vragen over de cursus, dan kunt u contact opnemen met:

Henry Luigjes (06 53463259)

facebookpagina

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX