Menu
Nieuwsoverzicht

Afval hoort in de containers!

12 januari 2015

3

UDDEL    –    We hebben in Uddel de mogeijkheid om afval, zoals lege flessen, drankkartons, oud papier gratis in de containers te storten aan de Uttilochweg. Het kan dan wel eens gebeuren dat de containers vol zijn. Er is al meerdere malen de aandacht op gevestigd, door o.a. Uddels Belang tijdens de openbare of ledenvergadering om het afval dan weer mee te nemen naar huis en het een volgende keer in de containers te storten. Blijkbaar zijn er altijd nog mensen die het te veel moeite vinden om het weer mee te nemen en een keer terug te komen. Nee zij dumpen het dan maar naast de containers, met als gevolg dat het alle kanten op kan waaien. Dat type mensen roepen vaak het hardst dat het zo’n troep is langs de weg. Nu liggen er ook weer een paar vuilniszakken met lege kartons en lege flessen. Als die flessen stuk gaan of stuk geslagen worden door anderen betekend dat kinderen zich daar lelijk aan kunnen bezeren.

Laten we met z’n allen er voor zorgen dat het geen vuilnisbelt wordt bij de containers aan de Uttilochweg. Dat is de verantwoordelijkheid van jong en oud.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX