Menu
Nieuwsoverzicht

Afstudeerproject fotografie over Uddel

10 juni 2024

1116x gelezen
2

UDDEL – Aankomende oktober zal ons dorp uitgelicht worden op een foto expositie in Rotterdam. Eén van de deelnemende, afstuderende fotografie studenten komt uit Uddel en maakt haar eindserie over Uddel.

Met haar eindserie wil Lilian Uddel naar voren brengen in combinatie met mode. Er komen veel dorpse elementen in voor. Ze wil heel graag aan mensen buiten de reformatorische kring laten zien hoe het is om daar onderdeel van te zijn en vooral hoe positief dat is. “Ik wil graag laten zien dat een bijbels leven een heel mooi leven is en tegelijkertijd wil ik ook laten zien dat je daarbinnen ook jezelf mag zijn. Ik doe dit door een serie te maken met een model in mooie, vrolijke jurken om de positiviteit te laten zien. Ik fotografeer haar op allemaal verschillende plekken in Uddel.”

Bij deze alvast een klein voorproefje van de foto’s uit de serie:

De studenten zijn nu hard bezig met een crowdfunding om de expositie in het Keilepand in Rotterdam mogelijk te kunnen maken. Iedereen is daar natuurlijk van harte welkom. Via de link is daar meer informatie over te vinden:

https://www.voordekunst.nl/projecten/17039-area-2024

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX