Menu
Nieuwsoverzicht

Afronding werkzaamheden Aardhuus: hier kun je wel/niet parkeren

27 mei 2019

UDDEL – Vanaf maandag 3 juni start de Twentse Weg- en Waterbouw (TWW) met de afrondende werkzaamheden aan het Aardhuus in Uddel. Dit gebeurt in opdracht van Aardhuus Ontwikkeling.

De werkzaamheden bestaan uit het woonrijp maken, dat wil zeggen het aanbrengen van definitieve verharding, het aanleggen van parkeerplaatsen en het hekwerk op de percelen af te schermen. Ook worden diverse groenvoorzieningen aangeplant en worden er lichtmasten geplaatst.

Er wordt gestart met werkzaamheden aan de Schotkamp (fase 1), in dit deel wordt de volledige weg opgebroken en opnieuw opgebouwd. Vervolgens volgen er vanaf dinsdag 11 juni de werkzaamheden elders (fase 2) op het nieuwbouwplan Aardhuus. De totale werkzaamheden op gehele nieuwbouwplan zijn naar verwachting eind juli gereed. Let wel, de planning is afhankelijk van de weersomstandigheden en onvoorziene zaken.

BEREIKBAARHEID
Op onderstaande kaart is aangegeven waar in welke fase gewerkt wordt. In de periode vanaf maandag 3 juni t/m woensdag 12 juni zijn de woningen slecht tot niet bereikbaar per auto (of ander gemotoriseerd verkeer). Onderstaand een opsomming per fase de bereikbaarheid de aanwonenden:

Aanwonenden FASE 1 (rood gearceerd);
– Periode: maandag 3 juni t/m woensdag 12 juni : is uw woning niet bereikbaar per auto (of ander gemotoriseerd verkeer). U kunt in de periode maandag 3 juni t/m maandag 10 juni uw auto parkeren op het nieuwplan Aardhuus Uddel. Gelieve uw auto maandag 3 juni voor 07:00 elders te parkeren, dan kunt u ten alle tijden met uw auto weg.

Op dinsdag 11 juni & woensdag 12 juni kunt u uw auto ook niet parkeren op het nieuwbouwplan, gedurende deze 2 dagen dient u uw auto elders in Uddel te parkeren.

Aanwonenden FASE 2 (groen gearceerd);
– Periode: dinsdag 11 juni & woensdag 12 juni: is uw woning niet bereikbaar per auto (of ander gemotoriseerd verkeer). Gedurende deze 2 dagen dient u uw auto elders in Uddel te parkeren. Gelieve uw auto dinsdag 11 juni voor 07:00 elders te parkeren, dan kunt u ten alle tijden met uw auto weg.

Vanaf donderdag 13 juni t/m eind juli hebben zijn er nog wel afrondende werkzaamheden, maar dan is uw woning wel weer bereikbaar.

Aanwonenden FASE 3 (blauw gearceerd);
– Dit deel van het nieuwbouwplan is reeds gereed. Echter in de periode: dinsdag 11 juni & woensdag 12 juni: is uw woning niet bereikbaar per auto (of ander gemotoriseerd verkeer) i.v.m. asfalteringswerkzaamheden in fase 1+2. Gedurende deze 2 dagen dient u uw auto elders in Uddel te parkeren. Gelieve uw auto dinsdag 11 juni voor 07:00 elders te parkeren, dan kunt u ten alle tijden met uw auto weg.

Uw perceel blijft overigens altijd te voet en met de fiets aan de hand bereikbaar.

 

VEILIGHEID
Voor de veiligheid worden er waarschuwingen, omleidingen en afzettingen geplaatst. Betreding van het werkterrein achter de afzetting is op eigen risico. Aanliggende percelen blijven voor hulpdiensten altijd bereikbaar.

AFVALINZAMELING
Het afval wordt ingezameld conform de normale planning. U plaatst uw container net buiten het werkterrein of in de meest nabijgelegen zijstraat, daar waar de vuilniswagen kan komen. Mocht dit erg lastig zijn, zet dan uw container op de avond voor de inzameling aan het einde van uw inrit of stoep klaar. Wij brengen uw container naar de daarvoor bestemde plek en zetten hem na lediging weer op uw inrit of stoep.

CONTACT MET DE AANNEMER, DE TWW
De werkzaamheden worden uitgevoerd door de Twentse Weg- en Waterbouw uit Oldenzaal (www.tww.nl). Voor vragen over uw bereikbaarheid, laden / lossen bij uw perceel of voor meer informatie kunt u de uitvoerder van de TWW persoonlijk benaderen. De uitvoerder is Henk de Bruin, tel. 06 – 10 04 89 15; email h.debruin@tww.nl.

DE TWW DANKT U ALVAST HARTELIJK VOOR UW BEGRIP EN MEDEWERKING!

Tekst/kaart: TWW

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX