Menu
Nieuwsoverzicht

Adullam lanceert campagne ‘Geef nú warmte!’ voor meer betrokkenheid

18 april 2020

235x gelezen

UDDEL – Adullam start vanaf 14 april de campagne ‘Geef nú warmte!’. Met deze campagne roept Adullam iedereen op om op een veilige manier cliënten en medewerkers van Adullam een hart onder de riem te steken. Dit kan door een digitale kaart te sturen via de actiepagina adullamzorg.nl/geefnuwarmte.

“Onze cliënten moeten sinds vorige maand gedwongen binnenblijven. Dit is moeilijk voor onze doelgroep omdat ze zich over het algemeen prettig voelen bij veel sociale contacten. We merken dat ze worstelen met de situatie, ze begrijpen niet goed waarom ze de hele dag thuis moeten blijven. De thuiswonende cliënten begrijpen niet waarom ze niet naar de dagactiviteiten kunnen. Ze missen ook hun bezoek en het naar de kerk, catechisatie of zangavond gaan. Bram Prins, Raad van Bestuur, vervolgt: “Dit is voor ons aanleiding om te starten met deze campagne. Want betrokkenheid tonen geeft voor zowel cliënten als ouders en bekenden een gevoel van nabijheid.”

U kunt nu niet dichtbij komen, maar wel uw warmte geven.
De campagne ‘Geef nú warmte!’ geeft familieleden, vrienden en bekenden concrete mogelijkheden voor contact. Naast de gebruikelijke manieren van contact via bijvoorbeeld beeldbellen biedt Adullam de mogelijkheid om een digitale kaart te sturen. Deze digitale kaart kan van de actiepagina www.adullamzorg.nl/geefnuwarmte worden gedownload. Met een persoonlijke tekst en foto kan deze kaart worden gestuurd naar: geefnuwarmte@adullamzorg.nl. De kaartjes worden geprint en opgehangen zodat de cliënten ervan kunnen genieten. Vanwege de veiligheid kiest Adullam voor het sturen van digitale kaarten.

Adullam Gehandicaptenzorg
Adullam is een landelijk groeiende identiteitsgeboden organisatie voor het bieden van gehandicaptenzorg. De Bijbel, samen met de Drie Formulieren van Enigheid, stempelt die identiteit en is het richtsnoer voor haar normen en waarden. Adullam verleent binnen 16 zorglocaties zorg aan ruim 500 zorgvragers. Meer dan 500 medewerkers bieden in de diverse dagactiviteitencentra, woonvoorzieningen, logeerhuizen en instellingen voor intensieve 24-uurszorg begeleiding, verzorging, behandeling en verpleging. Meer informatie vindt u op www.adullamzorg.nl.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX