Menu
Nieuwsoverzicht

Adullam annuleert de jaarlijkse DOEN voor Adullam! dagen

12 maart 2020

272x gelezen

UDDEL – Adullam annuleert de jaarlijkse DOEN voor Adullam! dagen. Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus vindt Adullam het niet verantwoord om de activiteiten door te laten gaan. “Er zijn binnen Adullam groepen met extra kwetsbare mensen, denk aan ouderen en andere cliënten die extra zorg behoeven. Met name voor hen willen wij terughoudend zijn in de contacten” aldus Bram Prins, bestuurder van Adullam. Er waren vele activiteiten gepland, zowel met de cliënten als voor de cliënten. In een later stadium zal blijken of we alsnog nieuwe DOEN voor Adullam! dagen kunnen plannen.

We willen u verder vragen om niet naar een Adullam-locatie te komen als er sprake is van (lichte) symptomen zoals gemeld door het RIVM: koorts en luchtwegklachten. Zijn er twijfels, wees dan terughoudend in bezoek! We willen potentieel veroorzakende contacten te minimaliseren.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX