Menu
Nieuwsoverzicht

Activiteiten Uddel Samen

28 februari 2022

1002x gelezen
15

UDDEL – De afgelopen weken hebben we ons bij Uddel Samen verdiept in het thema bakker. De beide bakkers uit het dorp hielpen ons daarbij . Freddie Schreuder liet ons een mooie presentatie zien. Hij begon met Brood en de Bijbel en vertelde daarna over het hele proces hoe een brood wordt gebakken. Hij had verschillende dingen bij zich om te laten zien en trakteerde op heerlijke appelkoeken.

Een paar weken later kwam Evert-Jan van Egteren. Hij gaf een workshop cupcakes maken en trakteerde op heerlijke zelfgemaakte soesjes. Met allerlei kleuren marsepein werd het een fleurige boel. Zowel de dames als de heren deden fanatiek mee en met de hulp van onze vrijwilligers en stagiaires van de Fruytier werd het een geslaagde ochtend.

Dankjewel Freddie en Evert-Jan!

Verder willen we nog de aandacht vragen voor een nieuwe activiteit, schaken en dammen op vrijdagmiddag. We zijn begonnen met elke laatste vrijdag van de maand maar dit kan ook uitgebreid worden naar meer vrijdagmiddagen. De bijgevoegde foto’s spreken voor zich, je kunt aan de gezichten zien dat het een serieuze bezigheid is!

Komt u ook eens koffie drinken op onze dagbesteding? Vooral op de middagen is er nog ruimte voor nieuwe bezoekers.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via : 06-43130394 of rita.hop@uddelsamen.nl

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX