Menu
Nieuwsoverzicht

Achterpadenparadijs in Uddel

9 juli 2022

1066x gelezen
2

UDDEL – In 2021 is de Woningstichting Veluwonen gestart met het ‘Achterpadenparadijs’ in de dorpen. Uddel is daarbij voorbeeld dorp. Veluwonen wil graag dat haar huurders fijn wonen in een buurt die schoon, netjes en veilig is. Daarom hebben ze meer aandacht voor achterpaden. In 2021 is er een schouw geweest door Veluwonen in Uddel en heeft men de achterpaden bekeken.

In 2022 heeft men aan Essenkamp achter de even nummers verlichting aangebracht, het was tot dan toe aardedonker als men ‘s avonds achter langs liep op sommige gedeeltes.

Ook is het pad dat er achterlangs loopt doorgetrokken naar de Essenkamp bij nr. 28, dat 50 jaar geleden bij de bouw ophield aan het eind van de schuurtjes.

Met name voor de bewoners van nr 28, Herman en Janna Bronkhorst is het een hele verbetering dat het pad nu doorloopt naar de Essenkamp. Herman was dan ook graag bereid om de ingebruikname van het pad met het doorknippen van een lint een ‘officieel’ tintje te geven.

Nu maar hopen dat de doelstelling van Veluwonen, schoon, netjes en veilig, ook zo door de bewoners wordt ervaren.

Tekst en foto’s: Bartus Vos

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX