Menu
Nieuwsoverzicht

Aart de Ruiter, een man met een gouden hart

12 mei 2017

2

UDDEL    –   Vrijdagavond, 12 mei 2017, de feestavond van Klaverjasclub Altijd Troef uit Uddel. Het is een mooie afsluiting van een mooi seizoen. Een avond waar ook de prijsuitreiking van het seizoen plaatsvindt en als er jubilarissen zijn, die worden dan in het zonnetje gezet.

En vrijdagavond, 12 mei, was er een jubilaris. Niemand minder dan de voorzitter zelf, Aart de Ruiter, van Altijd Troef werd gehuldigd. Aart de Ruiter in het verenigingsleven in Uddel geen onbekende. Aart de Ruiter is 50 jaar lid van Klaverjasclub Altijd Troef. En dat is voor de vereniging een bijzondere mijlpaal en niet minder voor de jubilaris zelf. Bij de klaverjasclub lieten ze dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan.

Aart is een man van geen woorden, maar daden.

Gerrie Cools – Bronkhorst, penningmeester van Altijd Troef sprak Aart de Ruiter lovende woorden toe, zoals hieronder te lezen is.

Aart is een man met een gouden hart en vandaag een gouden jubileum.

“Een paar weken geleden vroeg ik aan Aart zijn er nog jubilarissen. Hij deed echt zo van, acht laat toch zitten, maar ik ben 50 jaar lid.

Maar dit laten we als bestuur niet zomaar voorbijgaan.

Je kwam als jeugdlid, penningmeester ben je ook geweest, je hield de hand altijd goed op de knip en dat is nu nog zo. Hand op de knip bedoel ik dan in de positieve zin van het woord, voor de vereniging. Als ik het goed gelezen heb in de boeken, dan ben je vanaf 1988 voorzitter, en nu nog steeds. Dat zegt iets over jou, hoe je bent, en wat je doet voor deze club.

Iedereen kan op jou rekenen, of het nu bij de klaverjas, voetbal of SCU is. Als er vrijwilligers voor de SCU gevraagd worden bij evenementen, dan zeg jij, ach, dat doe ik wel. Of als er op een andere manier hulp aan je gevraagd wordt, jij zegt bijna nooit NEE.

Op vrijdagmiddag de zaal al klaar zetten, de prijsjes er al bij, en op vrijdagavond ben je ook op tijd. Volgen mij altijd één van de eersten. Je houdt van op tijd zijn en op tijd beginnen. Als er prijsklaverjassen/jokeren is, dan heb je ook altijd een muziekje aan, het liefst een Hollandse deun. Soms wel iets te hard, maar ach, daar wordt niet moeilijk over gedaan.

Op woensdagavond ben je de barman van Juliana. Je zorgt voor een natje en een droogje op zijn tijd. En dan heb je ook altijd een Hollands muziekje aan. Het maakt jou niet uit hoe laat het wordt, jij hebt geen laatste ronde. Dat worden door de leden die de derde ronde doen erg gewaardeerd, is mij verteld door Marinus van de Kolk.

Aart zoals ik in het begin al zei, je kwam als jeugdlid en nu als seniorlid hopen wij dat je nog jaren lid mag zijn van de club en ook als voorzitter.

Aart, wij feliciteren je met dit jubileum. Bij een jubileum hoort ook een cadeau ( ja, ook dat is geregeld zonder dat jij het wist ) en een boeket”.

Dank je wel.

Aart de Ruiter mocht een mooie plaquette en een prachtig boeket in ontvangst nemen.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX