Menu
Nieuwsoverzicht

Aardhuispark binnenkort weer open

30 april 2018

1

APELDOORN/UDDEL   –   Het Aardhuispark zal binnenkort weer open gaan. Zodra bekend is wanneer precies, zal de datum op de site www.kroondomeinhetloo.nl worden gemeld.

Binnenkort kan er dus weer genoten gaan worden van de edelherten en damherten. Wildgarantie is er nergens, maar bij Het Aardhuis toch wel bijna. De dieren laten zich in het algemeen goed zien. De wilde zwijnen zijn de vrije natuur in. Het beperkte leefgebied binnen het wildpark hebben zij kunnen omruilen voor een veel groter gebied.

Het Aardhuis (chalet) zelf gaat nu nog niet open. Eerst zal er nog een interne verbouwing plaatsvinden. Sommige ruimtes worden opnieuw ingedeeld en er worden de nodige renovaties verricht, maar veel zal ook bij het oude blijven, zoals de stijlkamer. Aan de buitenzijde van dit rijksmonument zal nauwelijks iets veranderen. De verbouwing wacht voor sommige onderdelen nog op vergunningen. Daarom is het op dit moment niet mogelijk een termijn te noemen, maar vooralsnog wordt uitgegaan van rond de jaarwisseling. 

Vanwege de herinrichting van het pand en de noodzakelijke aanpassingen, kunnen bezoekers helaas een jaar niet genieten van Het Aardhuis. Na de totale heropening zal Het Aardhuis echter veel langer gedurende het jaar open zijn.

bron: kroondomein het loo

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX