Menu
Nieuwsoverzicht

Aardappel actie muziekvereniging Juliana

28 september 2019

1

UDDEL – In oktober gaan de leden van Juliana voor de dertiende keer de boer op met aardappelen.
De opbrengsten van deze aardappelactie komen geheel ten goede aan de instrumenten en de opleiding van jonge en oude muzikale talenten. Om lessen en lidmaatschap toegankelijk te maken voor ieder lid van de Uddelse gemeenschap is deze actie erg belangrijk.
Wij waarderen het daarom zeer dat u ieder jaar weer een bijdrage levert. Het mes snijdt aan twee kanten. U steunt Juliana bij haar streven muziek en cultuur in Uddel te verspreiden en u kunt genieten van een smakelijke Hollandse kost.
Het assortiment bestaat als vanouds uit Bildstar.
Voor 11 euro koopt u een zak van 10 kilogram, voor het dubbele, 22 euro, koopt u maar liefst twee en een half maal zo veel, namelijk een zak van 25 kgr.
Een zak uien kost 8 euro. Maar bij afname van 35 kgr aardappelen betaalt u slechts 4 euro.De bestellijst wordt op 30 september in uw brievenbus gedeponeerd. Tussen 5 en 12 oktober worden de bestellijsten door de muzikanten bij u opgehaald. Ook kunt u via dit bestelformulier bestellen.
Op zaterdag 26 oktober wordt uw bestelling bezorgd.
U kunt ook direct de bestelling opgeven voor de nalevering op zaterdag 12 januari 2020.

Foto: Pixabay Couleur

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX