Menu
Nieuwsoverzicht

Aanmeldperiode glasvezel verlengd

9 november 2020

UDDEL – Vorige week, 3 november, was de deadline voor het aanmelden bij Delta Fiber Netwerk voor een glasvezel aansluiting. Er is in Uddel behoorlijk campagne gevoerd om deze belangrijke voorziening gerealiseerd te krijgen.
Uddels Belang is blij om te kunnen melden dat de inspanningen, door iedereen die hieraan meegewerkt hebben, resultaat heeft opgeleverd. Er zijn minimaal 35% aanmeldingen nodig om de aanleg doorgang te laten vinden. Uddel heeft boven de 35% gescoord!

De vraagbundeling gaat over alle dorpen van gemeente Apeldoorn. De totaalscore hier is nog onder de 30%. Om toch nog meer aanmeldingen te krijgen, is de aanmeldperiode verlengd tot 25 november. Ook adressen in Uddel kunnen zich tot 25 november nog steeds “gratis” aanmelden. Bij aanmelding na het sluiten van de vraagbundeling zullen er aansluitkosten van 650 euro in rekening gebracht gaan worden.

Donderdag 12 november zal in Uddel door Delta Fiber Netwerk het laatste nieuws aangaande de stand van zaken worden bekendgemaakt. Volg www.uddel.info voor meer nieuws!

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX