Menu
Nieuwsoverzicht

Aankondiging volgende manneninloop

25 juli 2020

Beste mannen,
Nog niet zo lang geleden hebben we jullie informatie gegeven over het verloop van het eventueel bij elkaar komen van de manneninloop. Toen gaven we aan dat we in september weer op welke wijze dan ook bij elkaar hopen samen te komen.

Intussen zijn de regels enigszins versoepeld waardoor het mogelijk is om ook als manneninloop elkaar te ontmoeten. Een probleem is dat de ruimte in de Wilhelminahof niet toereikend is. Deze is te klein om met zoveel mannen op veilige afstand bij elkaar te zijn.

We zijn blij te kunnen meedelen dat dat mogelijk is in de grote zaal van ’t Blanke Schot.
Jullie zijn dan ook uitgenodigd voor de volgende manneninloop van maandag 3 augustus.
Zoals andere keren in de zomermaanden, is er geen vooraf opgesteld programma. Het accent ligt op het ontmoeten van elkaar en wellicht bijpraten.

Vanaf 9.30 u staat de koffie voor jullie klaar in ’t Blanke Schot.

We stellen het prijs dat jullie je per email of telefonisch doorgeven dat je van plan bent te komen. Dat is vooral van belang om de regels rondom corona goed te kunnen opvolgen. Dat is in ieders belang. Graag aanmelden bij Gijs van Roekel, tel 401516 of gijsvanroekel@hetnet.nl

Nogmaals hartelijk welkom. We zien uit naar jullie komst.

Dries de Bruin
Gijs van Roekel
Kees Roos

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX