Menu
Nieuwsoverzicht

Aankondiging UDEO RegioBank buitentoernooi 2019

29 mei 2019

Over 2 weken is het weer zover: op zaterdag 8 juni verzamelen de volleybalteams zich weer om 9 uur voor het jaarlijkse buitentoernooi bij Dorpshuis Het Blanke Schot. We hebben al flink wat aanmeldingen binnen maar we willen graag in de amateurklasse nog wat teams erbij hebben om een mooie competitie op te zetten.

Schrijf je daarom in voor 5 juni door een mailtje te sturen met je teamnaam naar buitentoernooi@vvudeo.nl

We willen net als vorig jaar weer een onderscheid maken tussen zeer ervaren en minder ervaren volleybalteams. Daarom willen we je vragen om bij je aanmelding aan te geven of je voor de Champions League of voor de Amateurklasse gaat. Op deze manier willen we het voor iedereen nog leuker maken omdat je uitkomt tegen teams die ongeveer op hetzelfde niveau volleyballen.

Het inschrijfgeld is al drie jaar onveranderd en bedraagt € 30,- per team en kan op de ochtend van het toernooi betaald worden. De minimumleeftijd van de deelnemers is 16 jaar en ieder team moet op elk moment minimaal 2 dames in het veld hebben staan. Verder mogen er per team maximaal 2 Nevobo competitiespelers (reguliere, nationale competitie) tegelijk in het veld staan. En schoenen met metalen noppen zijn niet toegestaan.

Ook dit jaar willen we het toernooi weer afsluiten met een barbecue. Je kunt dan tegen betaling een keuze maken uit diverse soorten vlees en worstjes: dit wordt weer geregeld door Het Blanke Schot. We gaan dat alleen organiseren als er voldoende belangstelling voor is. Wil je daarom bij je aanmelding ook aangeven of je hier aan mee zou willen doen? De dag voor de aanvang van het toernooi geven we dan door of dit doorgaat. Ook het wedstrijdschema sturen we een dag van te voren zodat we de allerlaatste zaken mee kunnen nemen.

We zien je inschrijving graag op buitentoernooi@vvudeo.nl

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX